It's the most wonderful time of the year...


Welk kado-ho-ho?

Kerstcadeautjes kopen. Het is niet altijd even makkelijk. Soms weet je perfect wat iemand nodig heeft. Maar soms heb je absoluut geen idee.

Want je moet maar net de naam van die saaie collega getrokken hebben. Eentje zonder hobby's of interesses. Dan wordt de zoektocht naar een origineel pakje voor onder de kerstboom ineens een pak moeilijker.

Speculaas

Een lekkere speculaas valt bij groot en klein beslist in de smaak. Dik of dun, krokant of mals, we hebben voor ieder wat wils. Want ook voor een beperkt budget heb je beslist wat lekkers!

Geschenktas

Mag het wat meer zijn? Vul dan onze leuke geschenktasjes met jouw favoriete producten. Zo heb je een lekker geschenkje dat er bovendien ook nog eens leuk uitziet!

Cadeaubon

Heb je geen inspiratie? Of misschien weet je gewoon niet wat de ander graag lust. Dan is onze geschenkbon dé oplossing. Zo kan men gewoon zelf kiezen uit al ons lekkers.

De lekkerste kerstkaart

Vergeet die saaie kerstkaartjes met steeds weer dezelfde spreuken. Deze chocolade kerstkaart valt bij iedereen (letterlijk) in de smaak.

Ideaal voor in de brievenbus, onder de kerstboom of op de feesttafel. Wedden dat jij de prijs wint voor leukste kerstkaart?

En het beste van al? Je hoeft geen kaartjes meer te schrijven. De heerlijke Callebaut-chocolade doet het werk voor jou.

Melk