Onze speculaas in uw assortiment? Dat kan!

Klein- & groothandel

Heeft u een zaak en wenst u onze speculaas aan uw assortiment toe te voegen? Dat kan! Zo werken wij al succesvol samen met supermarkten, delicatessewinkels en soms zelfs andere bakkers.

Wij bakken en verpakken de speculaas voor u. Het enige wat u nog moet doen is hem in de rekken leggen en verkopen. Makkelijker kan toch niet?

Verenigingen & sportclubs

Op zoek naar een originele manier om wat geld in kas te krijgen voor uw sportclub of vereniging? Dan is een speculaasverkoop nog niet zo'n slecht idee. Het is zo eens iets anders dan tombola-lootjes, toiletpapier of wafels. Want laat ons eerlijk zijn... wie geniet er nu niet van een lekker stukje speculaas bij de koffie?

Project in de kijker:
Speculaasverkoop Lions Taxandria

In juni 2016 werden we gecontacteerd door Dirk en Marc van Lions Taxandria. Om geld in te zamelen voor het goede doel speelden ze met het idee om een speculaasverkoop te organiseren.

Een gezellige babbel en een kopje koffie later was het beslist. En enkele weken later was de speculaasvorm met hun eigen design een feit. Wij bakten de speculaas, zij schakelden hun uitgebreid netwerk in om hem aan de man te brengen.

De eerste speculaasverkoop viel duidelijk in de smaak. Want tijdens de tweede editie werd er maar liefst 1,5 keer meer speculaas verkocht. Van een succes gesproken!

Interesse? Vragen? Laat het ons weten!