Onze speculaas in uw assortiment? Dat kan!

Klein- & groothandel

We werken al samen met heel wat supermarkten, delicatessenwinkels en zelfs andere bakkers.

Ben jij ook zo’n fan van onze speculaas en wil je ze graag aan jouw assortiment toevoegen? Wij bakken en verpakken de speculaas graag voor jou. Wat jij nog moet doen? Enkel in je winkel leggen en verkopen. 😉

Verenigingen & sportclubs

Heb je geen zaak, maar ben je wel op zoek naar een originele manier om wat geld te verzamelen voor de kas van je sportclub of vereniging? Kies dit jaar dan eens voor een speculaasverkoop in plaats van de klassieke wafel- of pannenkoekenbak. Wedden dat je opvalt én binnenkort kan terugblikken op een goede verkoop?

Project in de kijker:
Speculaasverkoop Lions Taxandria

In juni 2016 contacteerden Dirk en Marc van Lions Taxandria ons. Ze wilden graag geld inzamelen voor het goede doel en speelden met het idee om een speculaasverkoop te organiseren. Na een gezellige babbel, een kopje koffie – en uiteraard een speculaasje – was het beslist. Enkele weken later was hun speculaasvorm met eigen design al een feit.

Wij bakten de speculaas, zij schakelden hun netwerk in voor de verkoop. De eerste editie was een groot succes. En bij de tweede editie? Dan verkochten Dirk en Marc zelfs anderhalf keer zoveel.

Interesse? Vragen? Laat het ons weten!