Een stukje traditie bij de koffie

Ben jij het ook beu om net dezelfde koekjes bij de koffie te serveren als andere horecazaken? Je weet wel… die “dertien in een dozijn” die half opgegeten weer terugkomen. Gewoon omdat ze smakeloos zijn.

Goed nieuws… je bent hier aan het juiste adres! Heerlijke speculaasjes zijn toevallig één van onze specialiteiten*. We bakken ze niet voor niets al sinds 1889.

(*Mijn Miranda zegt dat ook altijd… Pa zegt ze, zoals jij speculaasjes kan bakken zo, ja, zo kan ik speculaasjes bakken, hé.)

Dat moet ik proeven!

Verkoop meer koffies

Vergeet die saaie koekjes die niemand wil. Wij hebben het perfecte speculaasje dat jou helpt om meer koffie te verkopen. Hoe dan? Simpel! Onze speculaasjes bieden jouw klanten:

  • kwaliteit boven kwantiteit
  • geen massaproductie
  • lokaal met een verhaal
  • een goede reden om naar jou te komen

Het resultaat? Tevreden en trouwe klanten die zorgen voor de beste (mond-aan-mond) reclame.

Dat allemaal voor €68,70 (incl. 6% BTW) per doos van 500 stuks. Je zou wel gek zijn om dat niet te doen!

Ik ben toch niet gek?!

Wat mag je verwachten?

We hebben weinig geheimen voor jou. Behalve ons recept, dat houden we liever voor onszelf. Verder zijn we een open boek. Dit mag je alvast van ons verwachten:

  • speculaasjes van ±3 × 6cm groot
  • die zo'n 6 gram wegen
  • afzonderlijk verpakt zijn
  • in een doos van 500 stuks
  • onweerstaanbaar lekker zijn
  • vreugdedansje bij elke bestelling
Overtuigd! Ik heb nog een vraag

Je hoeft ons niet te geloven...

Het is natuurlijk gemakkelijk om te zeggen dat we specialisten zijn in speculaas. Maar het is heel wat anders om dat ook waar te maken. Daarom laten we met plezier enkele van onze klanten aan het woord.

Ik was op zoek naar een lokaal product voor bij de koffie. Eens iets anders dan de standaard koekjes en net wat specialer. En wie aan lokaal denkt en lekker bij koffie, denkt onmiddellijk aan speculaas van Heyns! In Herentals en ver daarbuiten zeker gekend. Overheerlijke en versgebakken speculaasjes… Mooi per stuk verpakt, ideaal om bij een koffie te serveren. Vroeger kwamen er redelijk wat ’standaard’ koekjes terug, tegenwoordig maar héééél weinig van de speculaasjes van Heyns. :-)

Inya Callebaut

cc 't Schaliken

Bistro Le Paige

We zijn een enorme fan van de speculaas van Heyns. Erg lekker van smaak, en een mooi ambachtelijk bereid product. De versheid en uitstekende kwaliteit van een lokale handelaar is iets waar wij als zaak graag onze naam aan verbinden. Onze klanten zijn dan ook enthousiast over de speculaas bij hun koffie!

Jelle Ver Berne

Bistro Le Paige

Bij onze zoektocht naar een origineel koffiegarnituur voor onze nieuwe bistro Julienne, kwamen we al heel snel terecht bij Speculaasje Heyns. Authentiek streekproduct, herkenbaar en vooral super lekker!! Vanaf het eerst contact voelden we dat Monique en Sarah helemaal mee waren in ons idee. Wij zijn super tevreden over onze aangename samenwerking.

Wilfried & Marcella

Bistro Julienne

Gratis proefpakket... Oordeel zelf!

Aan digitale speculaasjes heb je niets. In het beste geval kan je ze afprinten op ware grootte, maar daar stopt het ook. Uit onze ervaring is de combinatie van print en papier niet zo smaakvol, dus dat raden we niet meteen aan. Gelukkig hebben we voor jou als horeca-professional een gratis proefpakket.

Laat maar komen!