Bestellen voor bedrijven

Zijn jouw collega's braaf geweest dit jaar? Dan verdienen ze wel wat lekkers van de Sint. Dankzij ons uitgebreid assortiment speculaas, chocolade en marsepein vind je voor elke smaak en budget wat lekkers!

Heb je vragen of wil je een offerte op maat? Neem even contact met ons op, en we helpen jou graag verder.

Hou rekening met volgende aandachtspunten:


Niet alle datums beschikbaar

Om alle bestellingen te kunnen afwerken zijn we genoodzaakt onze productie en afhalingen te spreiden. Hierdoor kunnen we geen bestellingen voor bedrijven aannemen van woensdag 30/11 t.e.m. zaterdag 3/12.

De meeste volwassenen hebben alle begrip voor de drukke planning van de Sint en vinden het dus niet erg om hun lekkers wat vroeger of later te krijgen. Zolang het maar lekker vers is.

Geen levering mogelijk

Onze producten zijn helaas te breekbaar om met een pakjesdienst te versturen.

Ze zelf leveren is voor ons praktisch ook niet haalbaar. Tijdens deze drukke periode hebben we alle handen nodig in onze bakkerij en winkel. We kunnen dus niemand missen.

Daarom kunnen bestellingen enkel worden afgehaald in onze winkel in Herentals.

Bestellen? Deze informatie hebben we van je nodig!

  • Het aantal stuks per type speculaas, chocolade of marsepein. Een overzicht vind je op deze website.
    Bijvoorbeeld: 2 x Piet op Step - Melk
  • De datum waarop je jouw bestelling komt afhalen. Tijdens de eindejaarsperiode hebben we aangepaste openingsuren. Bekijk ze hier.
  • Jouw naam en voornaam. Deel deze naam ook duidelijk mee aan de persoon die de bestelling komt afhalen. Want zoeken naar een verkeerde naam zorgt voor veel vertraging.
  • Vermeld steeds een telefoonnummer waarop we jou kunnen bereiken als we bijkomende vragen hebben of een artikel niet beschikbaar is.
  • Heeft u voor beroepsdoeleinden een factuur nodig? Vermeld dit dan even bij het plaatsen van uw bestelling.

Veelgestelde vragen

Neen. Onze producten zijn helaas te breekbaar om via een pakjesdienst te verzenden.

In het verleden hebben we dit wel gedaan. Gevolg; het grootste deel van de producten kwam beschadigd op hun bestelling aan. Daar wordt natuurlijk niemand blij van.

Daarom kunnen bestellingen enkel worden afgehaald in onze winkels in Herentals en Lier.

Ja. Je mag op beide oren dat de speculaas die je komt afhalen lekker vers is. De reden waarom we jou vragen om tijdig te bestellen is eenvoudig; zo weten we perfect hoeveel speculaas we op welke dag meten maken. Dat maakt het heel wat makkelijker om ons werk, personeel en grondstoffen tijdig in te plannen.

Ja. Tijdens de maanden november en december breiden we onze openingsuren uit. Bekijk hier de aangepaste openingstijden voor Herentals en Lier.

Helaas niet. Tijdens de drukke eindejaarsperiode hebben wij alle handen nodig in onze bakkerij en winkel. Daarom is het voor ons niet haalbaar om bestellingen te leveren, en kunnen deze enkel worden afgehaald.

Niet uit de buurt? Informeer dan eens bij vrienden of collega's. Vaak komt er wel iemand in de buurt die uw bestelling kan meebrengen.

Neen, iedereen krijgt bij ons dezelfde, laagste prijs. Of je nu elke week 2 stuks koopt, of 100 stuks in één keer. De prijs is voor iedereen gelijk. Dat vinden wij het eerlijkst, en zo wordt er niemand benadeeld.

Wist je trouwens dat onze prijzen vaak lager zijn dan bij de meeste ambachtelijke bakkers? Dan betaal je sowieso wat minder.

Helaas niet. In tegenstelling tot onze collega’s gebruiken we geen kaneel of speculaaskruiden. Dat wil zeggen dat de smaak van onze speculaas afkomstig is van de echte boter, verse eieren én de typische bruine suiker.

We hebben al heel wat experimentjes gedaan, maar helaas nog geen waardige vervanger gevonden voor onze suiker. Uitstekende kwaliteit afleveren is en blijft onze prioriteit. Voor minder doen we het niet.

Maar we blijven proberen en experimenteren. Wil je het als eerste weten als we een suikervrij alternatief gevonden hebben? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkel nieuws!

Onze speculaas bevat onder meer suiker, tarwebloem, echte boter en verse eieren. Die combinatie maakt dat hij niet geschikt is voor mensen met diabetes of intolerant zijn aan gluten, lactose of eieren.

Onze speculaas bevat geen noten, maar kan wel sporen bevatten. In onze bakkerij worden amandelen gebruikt voor onze vatel en marsepein. Uiteraard doen we ons uiterste best om kruisbesmetting te voorkomen. Het volledig uitsluiten kunnen we helaas niet.

Wist je trouwens dat je de meeste samenstellingen van onze producten hier kan terugvinden? Heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 014 21 14 24 of info@speculaasje.be.