Resultaten voor "Verkooppunten"

Speculaasje Heyns opent pop-up in Antwerpsestraat
“De lekkerste winkel van Lier vind je vanaf vrijdag 20 augustus in de Antwerpsestraat 47.” Zo kondigde Speculaasje Heyns uit Herentals de voorbije weken zijn pop-up aan. Je vindt er zelfgemaakte speculaas gemaakt op basis van een recept uit 1889.
In de winkelrekken bij Carrefour
Dat lokale (streek)producten aan een flinke opmars bezig zijn is al lang geen geheim meer. Ze hebben toch net dat ietsje meer dan een gewoon product dat in bulk wordt geproduceerd. Een streekproduct staat voor ambacht en kwaliteit. En bovendien hangt er in veel gevallen een bijzonder interessant en persoonlijk verhaal aan vast.
2014… Een bewogen jaar!
Nu het jaar stilaan op zijn einde loopt, blikken we met veel trots terug op een geslaagd 2014. Zo is er de komst van de Specumaat wordt onze speculaas ook in Westerlo verkocht én hebben we een webshop gelanceerd!
Herentalse speculaas
De wijd en zijd gegeerde speculaas van "den Heyns" uit Herentals zal voortaan ook in Westerlo te koop zijn, bij groenten- en fruitwinkel Lizzy's Nieuwe Oogst in de Merodedreef 151. "We zijn al jaren zeer tevreden klanten bij Lizzy's. We mogen dan wel in een andere sector zitten, maar één ding hebben we gemeen: kwaliteit staat bij ons allebei op de eerste plaats."
Herentalse speculaas nu ook verkrijgbaar in Westerlo
Speculaas “van den Heyns” is in Herentals en ver daarbuiten een begrip. Tijdens de Sinterklaasperiode komen klanten uit alle uithoeken van België naar het Speculaasje Heyns aan het Lantaarnpad om vrienden en familie te verrassen. “We horen vaak van klanten dat ze telkens bij ons stoppen wanneer ze in de buurt zijn.” zegt bakker Staf Hufkens.
Onze speculaas nu ook in Westerlo
Goed nieuws voor de inwoners van Westerlo; Vanaf 27 september is onze speculaas ook verkrijgbaar bij Lizzy's Nieuwe Oogst! Na het succes van onze Specumaat werd al gauw duidelijk dat er vaak klanten zijn die niet tijdens onze openingsuren tot bij ons geraken, omdat ze niet van Herentals afkomstig zijn.
Problemen met de specumaat?
Vanmorgen kregen we via via te horen dat dit weekend onze Specumaat niet naar behoren werkte. Handig als we zijn, hebben we hem dan maar even binnenste buiten gekeerd. Wat bleek? Enkele voetbalfans hadden zaterdagavond drankbonnetjes in de gleuf voor de muntstukken gestopt.
Speculaas uit de specumaat
Zin in specu­laas maar zijn de winkels al gesloten? Bakkerij Heyns uit Herentals biedt de oplossing. In plaats van brood stoppen Monique Heyns en Staf Hufkens verse speculaas in de auto­maat. De klant kan er voortaan 24 uur op 24 terecht. De speculaas van Heyns is een begrip in Herentals en ver daarbuiten.
Speculaas uit de muur
Zwangere vrouwen opgelet: in het holst van de nacht plots onbedwingbare zin in speculaas? Dan is de redding nabij, want in Lantaarnpad is een Specumaat geïnstalleerd. "Volgens mij de eerste in België, zegt zaakvoerster Monique Heyns. De Specumaat werkt tot ieders tevredenheid sinds 25 april.
18 april: Dag van de Specumaat
Wie de afgelopen maanden wel eens door onze straat is gekomen kon er niet naast kijken... Een levensgrote poster op de plaats waar binnenkort onze Specumaat komt. Omdat we nog geen exacte datum wisten, stond er enkel te lezen dat hij "in het voorjaar" zou verschijnen. We moesten tenslotte nog enkele voorbereidingen treffen.
Wij zijn in blijde verwachting van… de specumaat!
U kent dat gevoel vast wel. De hele dag zin hebben in een lekker stukje speculaas. Maar het is net onze sluitingsdag? Of onze befaamde Belgische files hebben ervoor gezorgd dat je net te laat in Herentals bent? Binnenkort is dat geen enkel probleem meer! Want dan kan je 24u/24u terecht bij onze specumaat.