Resultaten voor "Specumaat"

Problemen met de specumaat?
Vanmorgen kregen we via via te horen dat dit weekend onze Specumaat niet naar behoren werkte. Handig als we zijn, hebben we hem dan maar even binnenste buiten gekeerd. Wat bleek? Enkele voetbalfans hadden zaterdagavond drankbonnetjes in de gleuf voor de muntstukken gestopt.
Speculaas uit de specumaat
Zin in specu­laas maar zijn de winkels al gesloten? Bakkerij Heyns uit Herentals biedt de oplossing. In plaats van brood stoppen Monique Heyns en Staf Hufkens verse speculaas in de auto­maat. De klant kan er voortaan 24 uur op 24 terecht. De speculaas van Heyns is een begrip in Herentals en ver daarbuiten.
Speculaas uit de muur
Zwangere vrouwen opgelet: in het holst van de nacht plots onbedwingbare zin in speculaas? Dan is de redding nabij, want in Lantaarnpad is een Specumaat geïnstalleerd. "Volgens mij de eerste in België, zegt zaakvoerster Monique Heyns. De Specumaat werkt tot ieders tevredenheid sinds 25 april.
18 april: Dag van de Specumaat
Wie de afgelopen maanden wel eens door onze straat is gekomen kon er niet naast kijken... Een levensgrote poster op de plaats waar binnenkort onze Specumaat komt. Omdat we nog geen exacte datum wisten, stond er enkel te lezen dat hij "in het voorjaar" zou verschijnen. We moesten tenslotte nog enkele voorbereidingen treffen.
Wij zijn in blijde verwachting van… de specumaat!
U kent dat gevoel vast wel. De hele dag zin hebben in een lekker stukje speculaas. Maar het is net onze sluitingsdag? Of onze befaamde Belgische files hebben ervoor gezorgd dat je net te laat in Herentals bent? Binnenkort is dat geen enkel probleem meer! Want dan kan je 24u/24u terecht bij onze specumaat.