Onze flowpack mag op pensioen

Misschien heb je in één van de horeca-zaken in Herentals al wel eens kennis gemaakt met “ons Heynske”. Hij is het kleinste koekje uit onze speculaas-familie en werd speciaal ontworpen als koekje bij de koffie.

Voor een goede hygiëne en langere houdbaarheid worden de speculaasjes afzonderlijk verpakt met een flowpackmachine. Deze hebben we twee jaar geleden voor een appel en een ei kunnen aankopen van een Oost-Vlaamse verpakkingsfirma. Ideaal dus om ons “proefproject” te starten.

Sindsdien hebben we rustig de tijd gehad om alles op punt te zetten; van productie tot verpakking. En de reacties van onze klanten? Die zijn over de ganse lijn positief. Daarom zijn we klaar voor het echte werk en willen we graag onze koekjes voorstellen aan een groter publiek.

Om de productie te kunnen garanderen, bestelden we eind december een nieuwe flowpack machine. Want de oude bleek, na 33 jaar te hebben gedraaid, niet altijd even betrouwbaar te zijn. En zo arriveerde begin vorige week onze laatste aanwinst.

Nu alle horeca-zaken verplicht de deuren gesloten moeten houden wegens de Corona-crisis is er natuurlijk even geen vraag meer naar onze Heynskes. We zullen dus nog even geduld moeten uitoefenen, voordat we ons nieuw speelgoed kunnen uittesten. Wij kijken er alvast naar uit!

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *