Richtlijnen van de Sint

2020 is een bijzonder jaar, zoveel is zeker. Toen in maart Corona de kop op stak hadden we nog goeie moed dat we er kort na Pasen vanaf zouden zijn. Helaas… Het ziet er naar uit dat ook de eindejaarsfeesten er wellicht zullen moeten aan geloven.

De Sint heeft ons wel bevestigd dat hij vanuit Spanje komt om alle brave kindjes van speelgoed en lekkers te voorzien. Daarom komt hij dit jaar extra vroeg, zodat hij nog even in zijn kasteel in quarantaine kan. Tja, dat moet nu eenmaal als je uit een “rode zone” komt.

De goede man heeft van die gelegenheid gebruik gemaakt om enkele regels op te stellen om alles op een zo veilige mogelijke manier te laten verlopen. We delen ze graag met jullie:

Plan je bezoek vooraf

Maak vooraf een boodschappenlijstje van wat je juist nodig hebt. Op die manier kan je onze winkel binnenstappen en meteen bestellen. Zo kunnen we de wachtrijen tot een minimum beperken.

Dat boodschappenlijstje maak je gewoon vanuit jouw luie zetel. Want op onze website vind je het ganse assortiment aan speculaas, chocolade en marsepein.

Geef je bestelling door

Vanaf meer dan 10 stuks speculaas, vragen we je graag om deze vooraf te bestellen. Op die manier weten onze bakkers beter wat ze juist moeten maken. Voor kleinere aantallen kan je gewoon langs de winkel komen.

Wil je één van onze drie grootste exemplaren? Bestel ze dan ook even vooraf. Want speculaas Jan, Staf en Jef hebben we niet altijd in voorraad. Zo ben je zeker dat je jouw favoriete mannetje mee naar huis kan nemen.

Ook chocolade en marsepein kan je best vooraf bestellen. Onze voorraad is hier eerder beperkt, dus dan zou het wel eens kunnen dat jouw favoriete figuur er niet meer is. Wees er dus snel bij!

Ga je jouw collega’s verrassen en wens je een factuur van jouw aankoop? Geef dan ook even vooraf jouw bestelling door. Op die manier ligt de factuur meteen klaar wanneer je jouw bestelling komt afhalen. We kunnen geen facturen maken als je in de winkel staat, daar is het helaas overdag te druk voor.

Bestellingen afhalen

Heb je vooraf jouw bestelling doorgegeven? Dan vragen we jou graag om, in de mate van het mogelijke, deze voor 9u ’s morgens of na 17u ’s avonds te komen afhalen. Zo kunnen we het aantal winkelbezoeken spreiden, wachtrijen vermijden en zorgen voor een veiligere winkelervaring.

Weet je al of je ’s morgens of ’s avonds komt? Ideaal! Laat het ons dan zeker weten. Dat maakt onze planning er extra makkelijk op! De volledige lijst met aangepaste openingsuren vind je hier.

Maximaal 3 personen in de winkel

Onze winkel is tijdens de eindejaarsperiode vaak wat te klein, waardoor het er vaak gezellig druk is. Deze drukte zullen we dit jaar helaas moeten missen, want er zijn maximaal 3 personen gelijktijdig toegelaten in onze winkel.

Ben je in het gezelschap van jouw bubbel-buddy om boodschappen te doen? Vraag dan even of hij of zij buiten wil wachten. Op die manier kunnen we meerdere klanten gelijktijdig bedienen en dus ook lange wachtrijen vermijden.

Hou het veilig

Draag steeds een mondmasker, zowel in de winkel als wanneer je buiten zou moeten wachten. Zo hou je het voor iedereen veilig. In onze winkel voorzien we uiteraard ontsmettende handgel.

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *