Verbouwingen… Het einde komt in zicht

Een beetje bloed, liters zweet en tranen van geluk. Na 10 maanden verbouwen, volledig strippen en weer opbouwen, komt het einde in zicht en kijken we vol verwachting uit naar de opening van onze nieuwe winkel op 5 augustus.

Waar de brouwer zit kan de bakker niet zijn

Voor wie het nog niet wist; wij gaan verhuizen! Eind september vorig jaar kochten we een nieuw pand in de Bovenrij in Herentals. Vroeger ook gekend als “Den Brasseur” en daarvoor “Het Brouwershuis”. Misschien ben je er vroeger zelf wel geweest om een hapje te eten, te biljarten of naar een fuif te gaan.

Dat klinkt allemaal bijzonder leuk, maar wij geven er toch een andere bestemming aan. “Het Brouwershuis” wordt vanaf nu het bakkershuis. Want niet alleen onze winkel verhuist, maar ook onze bakkerij!

Een stukje geschiedenis: 1889 – 2016

Een gloednieuwe bakkerij, voorzien van de nieuwste machines én met heel wat meer ruimte om te werken; een droom die werkelijkheid wordt.

Sinds 1889, 127 jaar lang, werd “de speculaas van den Heyns” op dezelfde locatie gebakken. De winkel verhuisde 28 jaar geleden dan wel van de Grote Markt naar het Lantaarnpad, maar de bakkerij… die bleef steeds op dezelfde locatie.

We gaan er niet om liegen; die eerste oven vol speculaasjes in de Bovenrij zal een emotioneel moment worden. Maar wel eentje waar we lang naar hebben uitgekeken.

Vrijdag 5 augustus wordt een nieuwe mijlpaal in onze familiegeschiedenis. Markeer hem dus snel op de kalender en breng onze nieuwe zaak zeker eens een bezoekje!

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *