Gisteren ontmoette ik Marcel…

Via onze Facebook-pagina kregen we een leuk berichtje van een klant. Hierin speelde niemand minder dan onze eigen “Marcel” de hoofdrol. We delen het graag met u!

Mijn dochter heeft balletles op vrijdagavond in Herentals. Terwijl zij zich uitleefde, deed ik nog snel enkele boodschappen in ’t stad en daar kwam ik hem tegen. Marcel… oogstrelend, ne vent om op te eten. Hij verleidde me, ik liet me verleiden en ging door m’n knieĆ«n voor hem. Ik sprak met hem af komende week vrijdag, 6 december, voor een ultiem verwenmoment. Spannend! Ondertussen sloten de winkels. De resterende tijd die ik nog had, liep ik samen met hem nog een blokje om. Heerlijk ontspannend na een zware werkdag van zorgen voor 8 kleine hummeltjes. Marcels geur doordrong m’n neusgaten. Man, man… wat rook die vent heerlijk

Ik kon niet langer aan hem weerstaan en ja, ik deed het. Als een leeuwin stortte ik me op ‘mijn’ Marcel en gaf hem een beurt van kop tot teen. Wat was het ook weer lang geleden! Het leverde me een energieboost op voor de rest van de avond. Dankjewel, Marcel! Door mijn ongeduld ontnam ik me wel het verlangen naar hem en de kinderlijke spanning die hiermee gepaard gaat… Nam ik de juiste beslissing? Was dit een YOLO-moment? Ik heb zo twee vriendinnen die met deze lijfspreuk door het leven gaan en die me regelmatig aansporen om ook wat meer YOLO in het leven te staan. Dames, deed ik het goed? Wat ze er ook van denken, het was een zalig moment, Marcel en ik, en dat heb ik toch maar gehad!

En wat vind jij van onze Marcel? Reageren? Bekijk hier het Facebook-bericht.

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *