Herentalse speculaas
De wijd en zijd gegeerde speculaas van "den Heyns" uit Herentals zal voortaan ook in Westerlo te koop zijn, bij groenten- en fruitwinkel Lizzy's Nieuwe Oogst in de Merodedreef 151. "We zijn al jaren zeer tevreden klanten bij Lizzy's. We mogen dan wel in een andere sector zitten, maar één ding hebben we gemeen: kwaliteit staat bij ons allebei op de eerste plaats."
Herentalse speculaas nu ook verkrijgbaar in Westerlo
Speculaas “van den Heyns” is in Herentals en ver daarbuiten een begrip. Tijdens de Sinterklaasperiode komen klanten uit alle uithoeken van België naar het Speculaasje Heyns aan het Lantaarnpad om vrienden en familie te verrassen. “We horen vaak van klanten dat ze telkens bij ons stoppen wanneer ze in de buurt zijn.” zegt bakker Staf Hufkens.
Onze speculaas nu ook in Westerlo
Goed nieuws voor de inwoners van Westerlo; Vanaf 27 september is onze speculaas ook verkrijgbaar bij Lizzy's Nieuwe Oogst! Na het succes van onze Specumaat werd al gauw duidelijk dat er vaak klanten zijn die niet tijdens onze openingsuren tot bij ons geraken, omdat ze niet van Herentals afkomstig zijn.