Resultaten voor "Producten"

Suikervrije speculaas… een uitdaging
Het is een vraag die we vaak krijgen; suikervrije speculaas. En telkens weer moeten we die klanten teleurstellen. De ene heeft begrip voor de situatie, de andere wordt soms boos. Zo was er die klant die onlangs zei: “Zijn jullie nu echt te koppig om dat te maken?”
Onze flowpack mag op pensioen
Misschien heb je in één van de horeca-zaken in Herentals al wel eens kennis gemaakt met “ons Heynske”. Hij is het kleinste koekje uit onze speculaas-familie en werd speciaal ontworpen als koekje bij de koffie.
Het verhaal achter Marcel, Jules, Louis…
Sinds 4 generaties zijn onze speculaasvormen onveranderd gebleven. Op één vorm na, gingen ze tot enkele jaren geleden allemaal naamloos door het leven. Maar daar brachten we verandering in; elk mannetje (en vrouwtje) kreeg een naam. En niet zomaar één... ze hebben allemaal een betekenis!
2014… Een bewogen jaar!
Nu het jaar stilaan op zijn einde loopt, blikken we met veel trots terug op een geslaagd 2014. Zo is er de komst van de Specumaat wordt onze speculaas ook in Westerlo verkocht én hebben we een webshop gelanceerd!
Speculaas & vatel; onze specialiteit!
Zoals onze naam het al doet vermoeden is speculaas onze grootste specialiteit. Daarnaast is er ook nog onze vatel; een lekker amandelgebak met heerlijke crème-au-beurre. Bij velen het favoriete nagerecht voor verjaardagen of familiefeestjes.