Resultaten voor "In de media"

Speculaasje Heyns opent pop-up in Antwerpsestraat
“De lekkerste winkel van Lier vind je vanaf vrijdag 20 augustus in de Antwerpsestraat 47.” Zo kondigde Speculaasje Heyns uit Herentals de voorbije weken zijn pop-up aan. Je vindt er zelfgemaakte speculaas gemaakt op basis van een recept uit 1889.
Interview met Bakkers Vlaanderen
Een ambachtelijke speculaasbakkerij waar alles dagvers wordt bereid met de beste ingrediënten? Dat moet Speculaasje Heyns in Herentals zijn. Monique Heyns en haar man Staf Hufkens vormen de 4de generatie die de baktraditie verderzetten. Op de traditionele manier, uiteraard!
Herentalse speculaas
De wijd en zijd gegeerde speculaas van "den Heyns" uit Herentals zal voortaan ook in Westerlo te koop zijn, bij groenten- en fruitwinkel Lizzy's Nieuwe Oogst in de Merodedreef 151. "We zijn al jaren zeer tevreden klanten bij Lizzy's. We mogen dan wel in een andere sector zitten, maar één ding hebben we gemeen: kwaliteit staat bij ons allebei op de eerste plaats."
Herentalse speculaas nu ook verkrijgbaar in Westerlo
Speculaas “van den Heyns” is in Herentals en ver daarbuiten een begrip. Tijdens de Sinterklaasperiode komen klanten uit alle uithoeken van België naar het Speculaasje Heyns aan het Lantaarnpad om vrienden en familie te verrassen. “We horen vaak van klanten dat ze telkens bij ons stoppen wanneer ze in de buurt zijn.” zegt bakker Staf Hufkens.
Speculaas uit de specumaat
Zin in specu­laas maar zijn de winkels al gesloten? Bakkerij Heyns uit Herentals biedt de oplossing. In plaats van brood stoppen Monique Heyns en Staf Hufkens verse speculaas in de auto­maat. De klant kan er voortaan 24 uur op 24 terecht. De speculaas van Heyns is een begrip in Herentals en ver daarbuiten.
Speculaas uit de muur
Zwangere vrouwen opgelet: in het holst van de nacht plots onbedwingbare zin in speculaas? Dan is de redding nabij, want in Lantaarnpad is een Specumaat geïnstalleerd. "Volgens mij de eerste in België, zegt zaakvoerster Monique Heyns. De Specumaat werkt tot ieders tevredenheid sinds 25 april.
Speculaasje bewaart geheim
Een zachte zoete geur vult Speculaasje Heyns. Het kleine winkeltje in Lantaarnpad in Herentals is gekend voor zijn dikke zachte speculaas. Aan het roer staan Staf Hufkens en Monique Heyns, de achterkleindochter van Jef Heyns die op het einde van de 19de eeuw een bakkerzaak opricchte op de Grote Markt.