Herentalse speculaas nu ook verkrijgbaar in Westerlo

Speculaas “van den Heyns” is in Herentals en ver daarbuiten een begrip. Tijdens de Sinterklaasperiode komen klanten uit alle uithoeken van België naar het Speculaasje Heyns aan het Lantaarnpad om vrienden en familie te verrassen.

“We horen vaak van klanten dat ze telkens bij ons stoppen wanneer ze in de buurt zijn. Maar we beseffen ook dat je niet speciaal naar Herentals komt voor speculaas als je wat verder weg woont.” zegt bakker Staf Hufkens.

Er wordt geen nieuwe winkel geopend, maar de speculaas wordt vanaf 27 september wel verkocht bij groenten- en fruitwinkel Lizzy’s Nieuwe Oogst in Westerlo. “Omdat een groot deel van onze klanten uit de regio Geel- Westerlo komt, kreeg die natuurlijk onze voorkeur. Over de locatie moesten we niet lang nadenken.” zegt Monique Heyns. “We zijn al jaren zeer tevreden klanten bij Lizzy’s.

“Voor ons is het ook een hele eer de speculaas van Heyns in ons assortiment te hebben”, zegt Annemie Van Eepoel. “Hoewel dagverse groenten en fruit nog steeds onze hoofdzaak zijn, breiden wij ons assortiment al jaren uit met lekkere, eerlijke en kwaliteitsvolle producten. Ambachtelijk bereid zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen is voor ons een must. De speculaas van Heyns is hier een mooi voorbeeld van. Al voor dag en dauw zal onze chauffeur elke dag deze lekkernij ophalen zodat hij voor veel meer klanten beter bereikbaar wordt!”

Het is de eerste keer dat de speculaas van Heyns op een andere locatie wordt verkocht. De speculaas wordt dagelijks vers gebakken, en daar verandert ook nu niets aan. “Het assortiment zal wel wat beperkter zijn dan bij ‘t Speculaasje, maar men kan ook andere figuren bestellen als men dat wenst.” voegt Annemie er aan toe.

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *