Resultaten voor "Speculaasvorm"

Uit het juiste hout gesneden
Even over zeven ’s avonds rinkelde de telefoon. Een vriendelijke man aan de andere kant van de lijn vroeg in het Engels of ze een tv-reportage konden maken in onze bakkerij voor een Duitste tv-zender. De eerste gedachte van een cameraschuwe bakker? “No way, José.” Maar we beloofden de man om er even over na te denken.
Wollie’s verhaal
Een nieuwe speculaasvorm in ons assortiment. Dat gebeurt ook niet elke dag. Het is zelfs al 6 jaar geleden om precies te zijn. Maar die nieuwe vorm, die kwam er niet zomaar. Er hangt een leuk verhaal aan vast...
2014… Een bewogen jaar!
Nu het jaar stilaan op zijn einde loopt, blikken we met veel trots terug op een geslaagd 2014. Zo is er de komst van de Specumaat wordt onze speculaas ook in Westerlo verkocht én hebben we een webshop gelanceerd!
Mogen we u voorstellen aan…
Met de komst van onze specumaat, verwelkomen we ook drie nieuwe speculaasvormen. "Waarom?" vraagt u zich misschien af. Heel eenvoudig; onze huidige speculaasvormen passen niet allemaal in de specumaat. Daarom kan je naast oude bekenden zoals Marcel, Jules en Louis, nu ook een Hartje, een Heyns en een (vernieuwde) Stadhuis terugvinden.
Speculaasvormen; een echt kunstwerk!
Speculaasvormen bepalen hoe de speculaas er uitziet en hoe hij smaakt. Want hoe dieper de vorm, hoe dikker de speculaas. Het zal je wellicht niet verbazen dat wij over een mooie verzameling speculaasvormen beschikken. Voor de dikke speculaas alleen, zijn het er maar liefst 7 verschillende.