Onze speculaas nu ook in Westerlo

Goed nieuws voor de inwoners van Westerlo; Vanaf 27 september is onze speculaas ook verkrijgbaar bij Lizzy’s Nieuwe Oogst! Na het succes van onze Specumaat werd al gauw duidelijk dat er vaak klanten zijn die niet tijdens onze openingsuren tot bij ons geraken, omdat ze niet van Herentals afkomstig zijn.

Nu men 24/24u bij onze automaat terecht kan is dat natuurlijk al een stap in de goede richting. Maar dat neemt niet weg dat men natuurlijk nog steeds naar Herentals moet komen, om te kunnen genieten van een lekkere boterspeculaas. En dat is niet altijd voor iedereen even evident. Daarom gingen we op zoek naar een andere oplossing; hem dichter bij onze klanten brengen.

We hebben bewust voor Westerlo gekozen omdat een groot deel van onze klanten hiervan afkomstig is. En een goede locatie? Die hadden we ook meteen in gedachten. Want Lizzy’s Nieuwe Oogst heeft heel wat troeven; goed bereikbaar en een prachtig ingerichte winkel met producten van onberispelijke kwaliteit. And last but not least… aan het roer ervan staat Annemie Van Eepoel. Wij kijken alvast erg uit naar de samenwerking met deze toffe madam!

Om de vaste klanten van Lizzy’s al eens te laten kennismaken met onze speculaas, zullen er op dag van de klant (27 september) en zaterdag 4 oktober lekkere proevertjes worden uitgedeeld. Dus allen daarheen!

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *