Problemen met de specumaat?

Vanmorgen kregen we via via te horen dat dit weekend onze Specumaat niet naar behoren werkte. Handig als we zijn, hebben we hem dan maar even binnenste buiten gekeerd. Wat bleek? Enkele voetbalfans hadden zaterdagavond drankbonnetjes in de gleuf voor de muntstukken gestopt. Hierdoor werden muntstukken niet correct geregistreerd, en kon er ook geen speculaas worden gekocht.

Heb je zin in een speculaasje? Werp de muntstukken rustig na elkaar in. Betaal je liever met een briefje? Gebruik dan de biljetlezer bovenaan. Biljetten dubbelvouwen en in de gleuf voor muntstukken duwen werkt ook niet. Twijfel je aan de werking van onze automaat? Vraag ons dan om hulp; we helpen u graag verder.

Laat het ons weten!

De belangrijkste bestaansreden van onze Specumaat is dat iedereen speculaas kan kopen, ook als we niet geopend zijn. Als onze winkel gesloten is, en er problemen optreden (zoals bijvoorbeeld de drankbonnetjes), dan zijn wij daar niet meteen van op de hoogte.

Ondervind je problemen met onze automaat? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@speculaasjeheyns.be. Zo kunnen wij u helpen én helpt u ook meteen de mensen die na u een bezoekje brengen aan onze automaat.

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *