Speculaas & vatel; onze specialiteit!

Zoals onze naam het al doet vermoeden is speculaas onze grootste specialiteit. Daarnaast is er ook nog onze vatel; een lekker amandelgebak met heerlijke crème-au-beurre. Bij velen het favoriete nagerecht voor verjaardagen of familiefeestjes.

Bye, bye biscuit!

Maar onze trouwe klanten weten dat we buiten speculaas en vatel ook meer te bieden hebben. Of “hadden”, moeten we zeggen. Want zaken als biscuit, appeltaart, soesjes… behoren vanaf nu tot het verleden.

De reden daarvoor is eenvoudig. Onze speculaas wordt jaar na jaar populairder. Daarom is het als ambachtelijke bakker niet langer haalbaar om een volledig assortiment patisserie aan te bieden. Bovendien wordt onze bakker ook een jaartje ouder (maar dat hoort hij niet zo graag). We kunnen hem toch moeilijk nog harder laten werken? Daarom hebben we beslist dat er vanaf januari 2015 enkel nog speculaas en vatel verkocht zal worden.

En tijdens de feestdagen?

Dat wil dus zeggen dat we ook tijdens de feestdagen geen gebak meer maken. We vinden het jammer om jullie teleur te stellen, maar we zijn ervan overtuigd dat onze collega-bakkers heel wat lekkers voor jullie in petto hebben. Wil je toch graag iets van “den Heyns” op de feesttafel plaatsen? Een lekker speculaasje bij de koffie valt beslist in de smaak!

Vanaf 2015…

Nog even aftellen dus, want vanaf januari is er weer vatel. Maar ondertussen blijven we jullie wel voorzien van heerlijke boterspeculaas in alle mogelijke maten en gewichten. Vraag zeker eens naar onze geschenkdoos; een mooie zilverkleurige bewaardoos gevuld met heerlijke boterspeculaas. Een mooi en bovendien erg lekker pakje voor onder de kerstboom.

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *