Wij houden het nog lang niet voor bekeken!

In de winkel, langs de telefoon… De afgelopen dagen kregen we meermaals te horen dat dit het laatste jaar zou zijn dat onze winkel open is.

Groot was dan ook onze verbazing, want niets is minder waar! Zo hebben we vorig jaar nog geĆÆnvesteerd in een spiksplinternieuwe oven. Maar ook in 2014 komt er weer iets nieuws aan… onze specumaat! Zo kan de echte speculaas-fan zich op elk moment van een voorraadje voorzien.

Zo zie je maar. We hebben helemaal nog geen plannen om het voor bekeken te houden. Je kan dus nog heel lang genieten van jouw favoriete speculaas.

Hoe dit ‘nieuwtje’ is ontstaan weten we niet, maar langs deze weg willen we alvast alle misverstanden de wereld uit helpen. Dus als je het ergens hoort, zeg het dan gerust voort. Want we gaan er nog een hele tijd mee door!

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *