Opgelet; gewijzigde verkeerssituatie in Herentals

Plant u een bezoekje aan onze winkel de komende weken? Dan zou het wel eens kunnen dat u uw route een beetje moet aanpassen. Want door de aanleg van nieuwe zebrapaden in hartje Herentals is het niet altijd mogelijk ons van alle richtingen te bereiken. Daarom geven we u graag deze tips mee.

Van 2 november t.e.m. 20 november

De Kerkstraat en het Lantaarnpad zijn afgesloten ter hoogte van de Grote Markt. Hierdoor is het enkel mogelijk onze straat te bereiken via de Kloosterstraat. Hierdoor is verkeer in het Lantaarnpad voorlopig in 2 richtingen toegestaan. Er zal wel steeds een doorgang beschikbaar zijn voor fietsers en voetgangers.

Enkele tips als u komt vanuit:

 • Richting Geel:
  Rijd de Grote Markt op, voorbij onze straat, en neem de volgende straat rechts ter hoogte van de Lakenhalle. Volg de Kloosterstraat tot u op het kruispunt van het Lantaarnpad komt. Hier kan u nu rechts onze straat inslaan om onze winkel te bereiken. Of u kan aan het kruispunt rechtdoor rijden om uw wagen te parkeren op de parking in de Nonnenstraat.
 • Richting Herenthout:
  Het is niet mogelijk de Grote Markt te bereiken langs de Herenthoutseweg/Kerkstraat. Komt u uit de richting van Herenthout, ga dan op de Ring naar rechts, richting Prima Lux. Aan de verkeerslichten ter hoogte van de Prima Lux slaat u linksaf, richting Herentals-centrum. U rijdt nu Herentals binnen langs de Bovenrij. Eenmaal op de Grote Markt aangekomen rijdt u onze straat voorbij en neemt de volgende straat rechts. Deze bevindt zich ter hoogte van de Lakenhalle. Op het einde van de Kloosterstraat kan u rechts inslaan om onze winkel te bereiken, of rechtdoor om uw wagen te parkeren op de parking in de Nonnenstraat.
 • Richting Kasterlee/Lichtaart:
  U komt Herentals binnengereden langs het ziekenhuis? Dan volgt u uw normale weg tot op de Grote Markt. Ter hoogte van de Lakenhalle slaat u linksaf de Kloosterstraat in. Let op dat u de Kloosterstraat neemt, en niet de Koppelandstraat. Op het einde van de Kloosterstraat kan u rechts het Lantaarnpad inslaan, of rechtdoor rijden om uw wagen te parkeren op de parking in de Nonnenstraat.

Van 23 november t.e.m. 11 december

Tijdens deze periode zal de Grote Markt afgesloten zijn ter hoogte van het kruispunt met het Lantaarnpad. De Kerkstraat en het Lantaarnpad zullen dan wel weer terug opengesteld zijn voor het verkeer. Er zal wel steeds een doorgang beschikbaar zijn voor fietsers en voetgangers.

Enkele tips als u komt vanuit:

 • Richting Geel:
  Volg uw normale route. Het verkeer uit deze richting kan zonder problemen onze winkel bereiken.
 • Richting Herenthout:
  Volg uw normale route. Het verkeer uit deze richting kan zonder problemen onze winkel bereiken.
 • Richting Kasterlee/Lichtaart:
  Op de Ring in Herentals gaat u links ter hoogte van “de worst van Wellens”. U blijft de Ring volgen en slaat rechtsaf aan de verkeerslichten ter hoogte van Prima Lux. U rijdt Herentals binnen langs de Bovenrij. Vlak voor de Grote Markt slaat u rechts het Lantaarnpad in.
Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *