Mogen we u voorstellen aan…

Met de komst van onze specumaat, verwelkomen we ook drie nieuwe speculaasvormen in ons assortiment. “Waarom?” vraagt u zich misschien af. Heel eenvoudig; onze huidige speculaasvormen passen niet allemaal in de specumaat. Daarom kan je naast oude bekenden zoals Marcel, Jules en Louis, nu ook een Hartje, een Heyns en een (vernieuwde) Stadhuis terugvinden.

Vorige week werden ze al eens proefgebakken. Toen was er hier en daar nog wat ruimte voor verbetering. Maar vandaag is het eindelijk zo ver! Wie onze twee jongste telgjes een bezoekje wil brengen kan dat vanaf vrijdag, en wel 24u/24u. Het adres? Lantaarnpad 3b, in Herentals… Vlak naast onze winkel!

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *