18 april: Dag van de Specumaat

Wie de afgelopen maanden wel eens door onze straat is gekomen kon er niet naast kijken… Een levensgrote poster op de plaats waar binnenkort onze Specumaat komt.

Omdat we nog geen exacte datum wisten, stond er enkel te lezen dat hij “in het voorjaar” zou verschijnen. We moesten tenslotte nog enkele voorbereidingen treffen. Zo moest eerst en vooral de automaat worden aangepast om geen brood, maar wel speculaas te kunnen aanbieden. Daarnaast moet er ook nog een overkapping komen om de automaat tegen slagregen te beschermen. And last but not least… er moesten nieuwe speculaasvormen worden gemaakt. Want onze bestaande speculaasvormen passen niet allemaal in de specumaat.

Het voorjaar is nu al een tijdje bezig en we merken dat onze klanten er steeds meer naar vragen. Kruis dus daarom zeker 18 april in jouw agenda aan, want vanaf dan kan jij een speculaasje uit de muur halen.

Wij zijn alvast reuze benieuwd… Wie test hem als eerste uit?

Geschreven door Cookie Monster

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *